TECHNO Warehouse

SAM PAGANINI (IT)

Sinds jaar en dag het belangrijkste techno-exportproduct uit Italië. Befaamd om zijn compromisloze dj-sets en producties. Zijn classic 'Rave' is met 15 miljoen views de meeste gespeelde techno Youtubevideo ooit. Op zijn discografie staan releases op Sven Väth's Cocoon recordings, Richie Hawtin's Plus 8 en het befaamde Drumcode label van Adam Beyer. 'Sexy, Dark Groovy techno' vat zijn sound perfect samen.

DENSE & PIKA (UK)

Britse producers en dj-duo die sinds 2011 de show stelen met releases op Scuba’s Hotflush label, Hypercolour en sinds kort Adam Beyer’s befaamde Drumcode label. Ze scoorden al een classic met de piano techno track ‘Colt’ en hun huidige hits ‘Little Sun’, ‘Just A Beat’ en ‘Going Down’ in samenwerking met Adam Beyer. Hun meesterlijke producties en duistere sets brengen hen van de vele grote technofestivals tot alle betere techno-clubs ter wereld en op Garnizoen!

HAEKEN aka DE SLUWE VOS

Oftewel De Sluwe Vos en vooral bekend om z'n rauwe housesound. Deed al in 2016 de Boiler Room op Pukkelpop vollopen. Met Haeken wordt de stevige technokaart getrokken.

LINEAR STRAIGHT

Exclusieve albumvoorstelling! Ook bekend als Radical G. Onder dit pseudoniem duikt hij al jaren op in de radioshow en dj-sets van Dave Clarke. Als Linear Straight brengt hij rechtdoor techno. Hij komt zijn eerste album exclusief voorstellen bij Garnizoen!

JOYHAUSER b2b GOLDFOX

Nachtburgemeester en meest actieve vos van Hasselt back 2 back met de Floorfiller events organisatoren en residents Joyhauser. Goldfox ken je als sterkhouder van Forty Five, Rave Our Souls en zijn Playgrounduur op Studio Brussel. Joyhauser van hun Floorfillerfeesten, festival en eigen releases. Al meermaals als trio achter de decks, zonder pyro vuurwerk maar wel met serieuze vlammen.

Joyhauser: - Goldfox:

BEANZ

Door de jaren heen wist Beanz een gevestigde waarde te worden in de Belgische techno scene. Eerst lokaal verankerd als resident op de succesvolle Mause feesten en de Makadam techno parties in Diest. Stond ook al op Modfest en duikt ook regelmatig op in de Forty Five, Petrol en andere Belgische clubs met zijn stevige techno en acid bangers. Beanz krijgt de eer om de Warehouse techno room deuren te openen op Garnizoen!

HOUSE hosted by Mause

DAN SHAKE (UK)

De enige artiest op het befaamde Mahogani label van Moodymann die niet uit Detroit city komt. Een grote eer voor Dan Shake die zijn typische houseproducties en dj-sets kleurt met invloeden van de afrofunk van Fela Kuti, de soulful sampling van J.Dilla tot de grooves van Motor City Drum Ensemble. Stond vorig jaar nog op de Booth stage van Pukkelpop, nu verdiende headliner op onze 2de stage.

KIANI & HIS LEGION b2b BJEOR

Belangrijkste house-exportproducten uit Genk en Leuven, samen achter de decks. Meester Kiani geeft les in house en techno met releases op Red D’s We Play House Recordings, Defected Records, Eskimo Recordings en onder zijn techno pseudoniem Far Out Radio Systems op zijn eigen Tanzbar Records. Laurent Garnier en Sven Väth spelen zijn releases en zijn sets brachten hem al meermaals op Pukkelpop en in de Berlijnse technotempel Berghain. Zijn B2B partner Bjeor is de jonge frisse wind uit Leuven met zijn eigen programma Mindwarp op Radio Scorpio en dj-sets op het befaamde Horst festival en Booth op Pukkelpop. Een unieke back to back session.

Kiani & his Legion:
Bjeor:

KONG

Een underground ster die gelukkig geen goed bewaard geheim is gebleven. Kong wist via zijn vast Playgrounduur op Studio Brussel, als resident op de Cat Club feesten en zijn platenlabel Ensemble een vaste waarde in de scene te worden. Zijn voorliefde voor gelaagde en verfijnde house en techno komt hij verkondigen op uitnodiging van Mause Events op onze 2de stage.

TIMMERMAN

Terechte winnaar van Dj-Mania 2017! ‘De man met de roze pet’ staat klaar om de grotere clubs en festivalstages in te palmen met de perfecte balans tussen house en techno. Kleurt graag buiten de lijnen binnen zijn vaste genre.

SKITZ b2b S.CENSE

Trots uit Tessenderlo Stykz staat al 15 jaar achter de decks als d&b-dj en draait tegenwoordig onder de naam Skitz o.a. house en techno. Draait meestal in combo met broeder uit Tessenderlo S.Cense, ook al 15 jaar lang dj, die tevens grossiert in deephouse, tech-house en techno.

OBLIKATO

De helft van de residents van Mause.Events en die mag uiteraard niet ontbreken op de eigen stage.

PANDES

Ook de andere helft van de residents van Mause.Events garandeert one hell of a house party.

 
GZ.Social.facebook
GZ.Social.instagram
GZ.Social.twitter