parallax background

LOODS  -  FLANK  -  VIZIER

parallax background

parallax background
LOODS
parallax background

AMELIE LENS

Eén van onze strafste exportproducten van het voorbije decennium. Ze schopte het op amper een paar jaar tijd tot één van de meest gevraagde dj’s ter wereld. Na releases op Pan-Pot’s label Second State en het gerespecteerde ARTS richtte ze haar eigen label op, Lenske. Van clubs als Circo Loco en DC10 in Ibiza, passerend langs Awakenings en Pukkelpop tot een spot op het Amerikaanse Coachella festival, Amelie vond tijdens deze waanzinnige rollercoaster toch nog even de tijd om eregast te zijn op Garnizoen.

RØDHÅD

De Berlijnse producer Rødhåd is al jaren vaandeldrager van de dubtechno. Zijn eigen Dystopian feesten in Berlijn leverden hem een residency in Berghain op. Dit bracht hem op de radar van de grootste technoclubs en festivals ter wereld. Ook als producer staat hij zijn mannetje; releases op zijn eigen label Dystopian worden gedraaid door de groten der aarde: Robert Hood, Sven Väth, Laurent Garnier, Jeff mills, Ben Klock en Dave Clarke. ‘The Viking of Techno’, zoals zijn bijnaam klinkt, valt onze Loods binnen op zaterdag 21 april.

LINEAR STRAIGHT live

Voor het tweede jaar op rij treedt lokale held Linear Straight aan op Garnizoen. Onder zijn alter-ego Radical G duikt hij al jaren op in de radioshows en playlists van Dave Clarke. Als Linear Straight brengt hij straight forward techno. Op Garnizoen komt hij zijn debuutalbum ‘Roscosmos’ op het Berlijnse Konsequent records live voorstellen. Met andere woorden: dansen en zweten tot de laatste minuut!

CELLINI

De jongste technorevelatie komt uit Maasmechelen en eert zijn Italiaanse roots door zijn familienaam ook als artiestennaam te gebruiken. Cellini is al jaren vaste host op zijn eigen Cycle Four-nachten in de Fuse en op grote festivals als Dour en Pukkelpop. Zijn originele producties en diepe ronkende techno zijn Cellini’s belangrijkste troeven.

KLAPS

Jonge technoheld uit Tessenderlo die zijn dj-sets kruidt met acid-invloeden. Zijn blonde manen waren al te zien op Tomorrowland, Extrema Outdoor en Floorfiller festival. Met de support van Pan-Pot, Charlotte De Witte en Dubfire trekt Klaps deze lente naar Garnizoen.

BEANZ

Gevestigde waarde in de Belgische technoscene, lokaal verankerd als resident op de succesvolle Mausefeesten en Makadamparties in Diest. Stond al op Modfest en duikt regelmatig op in Kompass, Petrol en andere Belgische clubs met stevige techno en acid bangers. Beanz krijgt de eer om de Loods stevig te openen.

parallax background

parallax background
FLANK
parallax background

DAVID VUNK

Levende legende uit de Nederlandse dancescene. Zijn label Moustache records wist classics van Alden Tyrell en Fred Ventura op de markt te brengen. Op zijn palmares: Lente Kabinet, Dekmantel, Boiler Room tv en afsluiter van de X-Ray stage op Lowlands. Expressieve joligheid achter de decks met blinkende parels uit zijn italodisco, techno, house en 80’s vinylbakken.

SAN SODA

Belgische dj met veel liefde voor obscure classics uit verschillende genres. Zijn excellente smaak brachten hem o.a. naar Sonar, Dekmantel Selectors en Pukkelpop. Productiegewijs vind je zijn releases op het We Play House label van Red D, waarmee hij samen als FCL al meerdere hits scoorde.

BJEOR b2b INNERSHADES

Bjeor ken je als resident van het HORST festival, zijn show Mind Warp op Radio Scorpio en The Word Radio. House, italodisco en oldskool electro zijn typerend voor zijn sets; wat meteen perfect aansluit bij Innershades. Deze producer en labelbaas (9300 records) uit Aalst heeft dezelfde voorkeuren en wist zich al in de kijker te werken met releases op befaamde labels als Crème Organization en Hot Hause Records. Dit is hun eerste B2B. Het wordt een unieke mix van de grootste classics en meest obscure schatten uit hun platencollectie.

Bjeor:

Innershades:

BEARSØME

Op het kruispunt tussen house, disco, afro en funk kan je Pim Gombeer (aka Bearsøme) het verkeer zien regelen. Zijn 3de plaats op Dj-Mania opende veel deuren. Van Bar Helder, Club Vaag en Forty Five tot festivals als Aftrsun, Pukkelpop en Secret Garden. Heerlijke zomerse feestmuziek zonder oogkleppen. Wel met hippe zonnebril.

PANDES

Bewaker van de goede smaak op de Citadel tijdens Garnizoen. Mede-programmator, maandelijks te horen op Drrrip Radio en Mause-resident. Pandes flirt met genres als house, italodisco en techno. Zijn voltreffer van de vorige editie wordt zonder enige twijfel herhaald.

parallax background

parallax background
VIZIER
parallax background

FAISAL

Neighties kid met de soul van een funk DJ uit de jaren zeventig. Faisal combineert zijn eindeloze kennis van classics met een eeuwige zoektocht naar de vetste nieuwe gems. Twee jaar geleden werd hij tijdens de Red Bull Elektropedia Awards verkozen tot beste dj van België. We verwelkomen hem met open armen op onze Citadel, de brandweer staat stand-by.

JACK (THE MIXFITZ)

Jack, geboren en getogen in Diest en o.a. bekend van het Belgische mixcollectief The Mixfitz. Komt zich solo bewijzen op het hoogste punt van zijn thuisbasis. Denk: hiphop, electro, drum & bass, reggae en ultimo scratch skills. Haalde de DMC Team World Championship binnen in 2012, staat in 2019 bij ons in het Vizier op Garnizoen.

SUSOBRINO

Met zijn Limburgse Latijns Amerikaanse roots valt Susobrino niet onder een genre te vangen. De invloeden in zijn sets komen uit zowat alle continenten. Hij was ‘Breakthrough Artist of the year’ bij de Red Bull Elektropedia Awards en won onlangs de eerste prijs in ‘Champion Sound’. Je hoort nog van hem!

DANGA

Zichzelf op eigen tempo binnengewerkt in clubs, festivals en radiostations en ondertussen een gevestigde waarde in Antwerpen als het gaat om hiphop, house en alles wat funky is. Na zijn schitterende set op het Amsterdamse Red Light Radio is Danga helemaal klaar voor het grotere werk.

YOOTH

Limburger Yooth gaat voor een pittige dj-set vol met future beats, afrobass en hiphop. Mensen doen bewegen, letterlijk en figuurlijk, is zijn ultieme goal, elke set opnieuw. Wel, daar kan voor worden gezorgd.

VANDALEN

Dj-duo uit Borgloon dat vooral hiphop, baile funk en trap draait. Wagen zich aan de uithoeken van Limburg om hun sound te laten klinken op Garnizoen. Gunfingers up!

parallax background
 
GZ.Social.facebook
GZ.Social.instagram
GZ.Social.twitter
 
parallax background