Info

Op zaterdag 21 april kan je op de Citadelsite naar een gloednieuw evenement: Garnizoen. De man achter dit project is Chokri Mahassine, bekend van o.a. Pukkelpop en Rimpelrock, maar Garnizoen wordt een (veel) kleinschalig(er) evenement voor maximaal 2000 personen met op de affiche ook lokale artiesten. Het evenement start op zaterdag 21 april om 15.30u en eindigt om 01.00u.
Buurtbewoners die graag nog meer info willen, kunnen terecht op cultuurbeleid@diest.be of 013 46 06 47.


OVER GARNIZOEN

Het idee voor Garnizoen vindt zijn oorsprong in de befaamde Warehouse-nachtclub in Chicago waar de housemuziek ontstond. Wereldwijd schoten toen muziekclubs en festivals als paddenstoelen uit de grond. De nostalgie naar die typische Warehouse-sfeer vormt de bakermat van Garnizoen.

LOCATIE

De Citadel is een unieke locatie die al meer dan honderd jaar verankerd zit in het DNA van de stad Diest. Door haar strategische ligging is Diest ook makkelijk te bereiken, hetzij met de fiets of bus of spoorlijnen vanuit steden als Leuven, Aarschot en Hasselt. De sterktes van de Citadel sluiten bovendien naadloos aan bij de waarden waar Garnizoen voor wil staan.

PRAKTISCH

Wanneer: zaterdag 21 april 2018 - 15u30-01u00
Waar: Citadel, Leuvensestraat, 3290 Diest
Tickets: SOLD OUT

CONTACT

Stel ons een vraag via Facebook.
 
GZ.Social.facebook
GZ.Social.instagram
GZ.Social.twitter