Info

PARKING CITADELSITE: FIRST IN, FIRST SERVED!

Kom je met de wagen en wil je graag vlakbij de ingang parkeren? Koop dan snel je parkingvoucher, parkeren op de citadelsite kost €5. Opgelet: deze plaatsen zijn beperkt (250 stuks) dus first in, first served!

Gratis parkeren kan uiteraard ook. Parking KTA en parking Boudewijnvest liggen op wandelafstand (5 à 10 min) van de citadelsite. En er is ook een Kiss & Ride: afzetten en ophalen kan in de Leuvensestraat. Onze bewegwijzering toont je de weg!

NAAR GARNIZOEN

Met de fiets
De gratis fietsenstalling bevindt vlakbij de ingang, in de Leuvensestraat.

Met de trein
Lijn 36: Oostende - Brussel - Leuven - Diest - Hasselt - Luik
Lijn 16: Antwerpen - Aarschot - Diest - Hasselt
Dubbelcheck de laatste aansluiting.
Info NMBS: +32 (0)11 29 68 00 en www.b-rail.be

Met de bus
Er zijn vlotte busverbindingen vanuit Leuven, Aarschot, Hasselt, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Beringen, Tienen, Leopoldsburg en Geel.
Dubbelcheck de laatste aansluiting.
Info De Lijn: +32 (0)2 526 28 28 en www.delijn.be

AAN DE INGANG

Binnen is binnen
Opgelet, binnen is binnen, buiten blijft buiten. Je kan het event niet verlaten om, bijvoorbeeld, iets te gaan halen in je auto of iemand ergens te gaan oppikken.

Lockers
Laat tassen en rugzakken thuis of berg ze op in een locker aan de ingang. Een kleine locker kost €7 en grote locker kost €10. Zolang de voorraad strekt.

ETEN & DRINKEN

Aan de drankstanden kan je terecht voor bier, wijn, cava en frisdrank. Op Garnizoen kan je lekker (lokaal) en duurzaam eten. Je betaalt 3 bonnetjes per gerecht.

Makadam (vegetarisch)
No fa(s)t food for me? Dat vinden Sandra en Steven van Makadam er ook van. Tijdens Garnizoen serveren ze een chili sin carne wrap en een kokoscurry met rijst.

Chapelure Events
Gilles en Wannes oftewel The Kitchen Criminals maken voor jou een lekkere pulled pork mofletta, een dunne pannenkoek met kruidig mals varkensvlees.

Chloë Szpyt
Je kent Chloë misschien van het kookboek Bowl Food of haar deelname aan Mijn Pop-uprestaurant, maar het allerbelangrijkste is … the food! Voor liefhebbers van de betere burger, vegetarisch of vlees, wagyu of black angus.

Eet- en drankbonnen
Eet- en drankbonnen kosten €2,5 per stuk of 4 voor €10. Je kan de bonnen cash betalen of met Bancontact.

RECORDSTORE DAY

Ook Garnizoen viert Recordstore Day! Ga zeker eens langs bij Warrecords. op de Citadelsite. Je vindt er alles wat elektronische muziek te bieden heeft. Op vinyl, uiteraard ;) Je kan er cash betalen of met Bancontact.

CONTROLE

Rugzakken en tassen zullen worden gecontroleerd. Het staat je natuurlijk vrij om dit te weigeren maar helaas krijg je dan geen toegang tot het event. Drugs zijn verboden, de politie heeft controles aangekondigd. Check zeker wat je (niet) mag meenemen naar Garnizoen:

Glas, plastic flessen met opgeschroefde doppen, ongeopende blikjes, scherpe voorwerpen, alcohol, dieren, professionele geluids-, film-, video en fotoapparatuur en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Rugzakken en tassen zullen worden gecontroleerd. Het staat je natuurlijk vrij om dit te weigeren maar helaas krijg je dan geen toegang tot het event. Drugs zijn verboden, de politie heeft controles aangekondigd.
De artiesten en de organisatoren, hun agenten en bedienden, De Lijn en de NMBS kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal, noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval.

 

OVER GARNIZOEN

Het idee voor Garnizoen vindt zijn oorsprong in de befaamde Warehouse-nachtclub in Chicago waar de housemuziek ontstond. Wereldwijd schoten toen muziekclubs en festivals als paddenstoelen uit de grond. De nostalgie naar die typische Warehouse-sfeer vormt de bakermat van Garnizoen.

LOCATIE

De Citadel is een unieke locatie die al meer dan honderd jaar verankerd zit in het DNA van de stad Diest. Door haar strategische ligging is Diest ook makkelijk te bereiken, hetzij met de fiets of bus of spoorlijnen vanuit steden als Leuven, Aarschot en Hasselt. De sterktes van de Citadel sluiten bovendien naadloos aan bij de waarden waar Garnizoen voor wil staan.

PRAKTISCH

Wanneer: zaterdag 21 april 2018 - 15u30-01u00
Waar: Citadel, Leuvensestraat, 3290 Diest
Tickets: SOLD OUT

CONTACT

Stel ons een vraag via Facebook.
 
GZ.Social.facebook
GZ.Social.instagram
GZ.Social.twitter